Autosleutel bijmaken

Wij zijn onder andere ook bekend onder (Autosleutels-Hengelo.nl) en (sleutelspecialist Havekes Hengelo). Wij zijn het bedrijf als het gaat om het programmeren/bijmaken van autosleutels. Wij kunnen vrijwel alle merken en modellen programmeren, van normale transponder sleutels klapsleutel tot keyless go sleutels. Of het nou gaat om een Opel of BMW of Mercedes. Wij kunnen het.

Door ons uitgebreide kennis op het gebied van het start blokkering systeem kunnen wij vrijwel alles voor elkaar krijgen.

0 +
Auto's getuned
0 +
Sleutels bijgemaakt

Laatste kennis van autosleutels

Op het moment dat er nieuwe startblokkering systemen gebruikt worden in de nieuwere type auto’s zijn wij vaak de eerste die de sleutels kunnen maken, mede door ons continue groeiende kennis en interesses zijn wij vaak de eerste die bepaalde sleutels kunnen maken.

Wij hebben zeker 90% van de merken/types op voorraad en kunnen dus vrijwel alles uit voorraad leveren. Bij ons kunt u terecht zonder afspraak en kunnen dus direct over gaan op programmeren, en nog een belangrijk punt. Wij zijn vaak tot 50% goedkoper dan de merkdealer.

Onze klanten zeggen...

Richard
Klant
Lees verder
Auto hier laten chippen. En 2 sleutels bij laten maken. Deze mensen hebben goed werk geleverd.
Erwin
Klant
Lees verder
Voor diverse auto's een sleutel met afstandsbediening bij laten maken. Snelle vriendelijke service e weten waar ze mee bezig zijn. Altijd vriendelijk geholpen tegen zeer nette prijzen. Zeker aan te bevelen
Herman
Klant
Lees verder
De vito laten chippen. Wat een verschil in pk’s en koppel 230 pk’s en 492 nm aan koppel autoprog super gedaan Mvg Herman
Frank
Klant
Lees verder
Top geholpen prijs goed en de jongens weten waar ze over praten en snelle service Zeker een aanrader
Previous
Next

Vragen? Stuur een WhatsAppje!

Een afspraak maken? Of gewoon een vraagje? WhatsApp ons gerust!

Vragen? Stuur een WhatsAppje!

Een afspraak maken? Of gewoon een vraagje? WhatsApp ons gerust!