Over ons

Uw specialist in chiptuning en autosleutels in Hengelo

Autoprog Hengelo is specialist op het gebied van alle merken autosleutels en/of afstandsbedieningen. Van een simpele transponder sleutel tot sleutels voor auto’s met een keyless sleutel systeem. Wij leveren onze diensten aan zowel de particuliere sector als de zakelijke markt. Met name auto/garage bedrijven maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Naast het maken van nieuwe sleutels kunt u bij ons ook terecht voor het laten repareren van uw autosleutel, smartkey of afstandsbediening.

Buiten de autosleutels om hebben wij ons ook gespecialiseerd in software matige aanpassingen van uw auto. Denk u hierbij aan het programmeren van nieuwe of gebruikte modules in uw auto, het clonen van ECU’s of bijvoorbeeld het wegschrijven / programmeren van foutcodes in uw auto. Tevens voor het laten chiptunen van uw auto kunt u bij ons terecht. Gaat u voor een performance tuning of wilt u graag minder brandstof verbruiken en kiest u voor een ecotuning.

Wij zijn een team van 3 jonge mannen die zich de hele dag bezig houden met alles op het gebied van auto’s, autosleutels en software matige aanpassingen. Kortom autoprog is voor u een vertrouwd adres en natuurlijk vele malen goedkoper als uw merkdealer.

Sleutelservice

Autoprog is onze naam voor alles op gebied van auto’s. De meesten mensen kennen ons echter als zijnde Havekes Hengelo. Al ruim 35 jaar een begrip in Hengelo en omgeving. Of u nu een simpele huissleutel, brievenbussleutel, kluissleutel, antieke sleutel, scooter sleutel of fietssleutel wilt laten dupliceren of opzoek bent naar nieuw hang en sluitwerk. U bent bij ons op het juiste adres.

Door de jarenlange ervaring in deze branche bent u bij ons ook op het goede adres voor reparaties aan sloten. Of sloten waar u alle sleutels van kwijt bent geraakt. Tevens hebben wij voor onze sleutelservice een betrouwbare buitendienst medewerker die helder met u communiceert over de te verrichten werkzaamheden en de daar bij behorende prijs. Zonder verassingen achteraf met service hoog in het vaandel.

Hengelo autosleutels

Roy

Autosleutel & chiptuning specialist

chiptuninghengelo

Joey

Autosleutel & chiptuning specialist

autosleutelsoplocatie

Neal

Autosleutel & chip tuning op locatie.