Airbag/crashdata reset

Wat is crash data?? Crash data ontstaat naar dat er een ongeval is geweest of een aanrijding waarbij de airbags van een auto tot ontploffing zijn gekomen. Op het moment dat dat gebeurd wordt dat vastgelegd in de srs/airbag module! Dit zal een blijvende storing/foutmelding blijven geven op het dashboard van de auto. Een soort van black box. Wilt u dit echter opgelost hebben en u gaat naar de dealer zult u flink in de buidel moeten tasten. Zij zullen u een nieuwe module willen verkopen dit zal u enkele honderden euro’s gaan kosten. 

Wij zijn gespecialiseerd in het uitprogrammeren/uitschrijven van deze crash data zodat de srs module weer als nieuw is en u geen permanent airbag lampje meer heeft op uw dashboard/kilometerteller!!

U kunt ook alleen de srs module naar ons opsturen zodat wij uw module crash data vrij kunnen maken wij hebben hier niet uw auto bij nodig!

Wel zal u dtc’s moeten laten wissen door diagnose apparatuur. Zodat ook de schademeldingen uit overige modules gereset worden.

Voor eventuele vragen mag u altijd contact met ons opnemen.

In principe kunnen wij alle modules resetten, Mochten er twijfels zijn of weten wij het niet zeker…

Dan kunt u hieronder contact met ons opnemen, En nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Onze klanten zeggen...

Richard
Klant
Lees verder
Auto hier laten chippen. En 2 sleutels bij laten maken. Deze mensen hebben goed werk geleverd.
Erwin
Klant
Lees verder
Voor diverse auto's een sleutel met afstandsbediening bij laten maken. Snelle vriendelijke service e weten waar ze mee bezig zijn. Altijd vriendelijk geholpen tegen zeer nette prijzen. Zeker aan te bevelen
Herman
Klant
Lees verder
De vito laten chippen. Wat een verschil in pk’s en koppel 230 pk’s en 492 nm aan koppel autoprog super gedaan Mvg Herman
Frank
Klant
Lees verder
Top geholpen prijs goed en de jongens weten waar ze over praten en snelle service Zeker een aanrader
Previous
Next

Vragen? Stuur een WhatsAppje!

Een afspraak maken? Of gewoon een vraagje? WhatsApp ons gerust!