Start blokkering

Wij zijn gespecialiseerd in het uitprogrammeren/uitschakellen van de start blokkering. In alle auto’s vanaf 1995 tot heden zijn alle auto’s uitgerust met een startblokkerings systeem. Dit houd in dat uw sleutel een transponder chip heeft die ingeleerd is in de auto. Op het moment dat u uw auto wilt starten leest de auto/leesring om het contact de sleutel uit. Op het moment dat de auto de code uitleest en goedgekeurd wordt in de computer van de auto kan de auto starten. Op dat moment wordt de brandstofpomp en ontsteking geactiveerd en uw auto zal starten.

Op het moment dat er dus een fout in dit systeem zit of in uw  auto (kapot/doorgebrand etc.) zal uw auto niet meer starten. Vaak komt dit voor bij oudere auto’s.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitprogrammeren van dit systeem waardoor uw auto dus weer wil starten zonder dat hij een sleutel nodig heeft met start blokkering chip. (uw auto weet simpelweg niet meer dat hij dit systeem heeft en zal dus altijd willen starten!!!)

Voor meer informatie mag u altijd contact opnemen.

Onze klanten zeggen...

Richard
Klant
Lees verder
Auto hier laten chippen. En 2 sleutels bij laten maken. Deze mensen hebben goed werk geleverd.
Erwin
Klant
Lees verder
Voor diverse auto's een sleutel met afstandsbediening bij laten maken. Snelle vriendelijke service e weten waar ze mee bezig zijn. Altijd vriendelijk geholpen tegen zeer nette prijzen. Zeker aan te bevelen
Herman
Klant
Lees verder
De vito laten chippen. Wat een verschil in pk’s en koppel 230 pk’s en 492 nm aan koppel autoprog super gedaan Mvg Herman
Frank
Klant
Lees verder
Top geholpen prijs goed en de jongens weten waar ze over praten en snelle service Zeker een aanrader
Previous
Next

Vragen? Stuur een WhatsAppje!

Een afspraak maken? Of gewoon een vraagje? WhatsApp ons gerust!